Alla kampanjar i Pennsylvania på måndagskvällen

Både Hillary och Bill Clinton kommer vara i Philadelphia, Pennsylvania under måndagskvällen inför tisdagens val uppger NBC News. Det kommer också Michelle och Barack Obama vara. Det är i skrivande stund oklart var Trump kommer befinna sig sista dygnet.

Pennsylvania är en delstat som Clinton med stor sannolikhet måste vinna. Det har blivit jämnare där under senaste tiden. Dessutom är det ingen förtidsröstning i denna delstat, vilket anses bli en nackdel för demokraterna. Entusiasmen för att gå och rösta måste vara hög just den 8 november, annars kan det ske oväntade saker i Pennsylvania. Det är anledningen till att hela gänget samlas just här.

I många andra delstater som väntas bli jämna är det möjligt att förtidsrösta.

  • Robert Warholm

    Det här har inte med barnrösterna att göra, utan jag har en helt annan fråga. Det finns ju flera sajter som visar kartor över opinionsläget i presidentvalet i alla 50 staterna plus DC. Finns det någon sajt där man under röstsammanräkningen kan se, antingen på karta eller som stapeldiagram, vem som vunnit respektive stat?

  • Peo

    Ja, det kommer finnas en mängd sådana sajter med kartor att välja på. New York Times och Washington Post tex brukar ha bra specialsidor med grafik som uppdateras i realtid. Annars går det att följa det på nyhetskanalernas hemsidor som t ex CNN, NBC, Fox, ABC News, CBS News om du inte kan se kanalernas direktsändningar.

    Vi kör någon enklare variant här på USAval.se under valnatten också.