Clinton och Trump skojade med varandra på välgörenhetsgala i natt

hillary-donald

Clinton och Trump var båda på en exklusiv välgörenhetsmiddag i New York i natt. Det var katolska ”Alfred E. Smith charity dinner” på Waldorf Astoria i Manhattan. Som du kan se spenderade de kvällen med bara en person mellan varandra. New Yorks kardinal Timothy Dolan fick det uppdraget.

Kvällen bjöd på humoristiska tal av båda presidentkandidaterna. Donald Trump fick en del burop från den liberala publiken efter några mörkare skämt som t ex ”Här är hon och låtsas inte hata katoliker”. Hans bästa skämt:

Trump: ”Presidenten tyckte att jag skulle sluta gnälla. Men media har en tydlig bias. Michelle Obama hyllades för ett tal. Melania Trump gav sedan exakt samma tal, men sågades av media.”

Och några av hennes zingers:

Clinton: ”Vilken underbar publik. Jag vill kalla er för basket of adorables.” ”Trump om du inte gillar vad jag säger, känn dig fri att ställa dig upp och avbryta mig med: wrong.” ”Trump tittar på Frihetsgudinnan och ser en fyra, kanske en femma.”

Mest chockerande var att kandidaterna skakade hand under middagen (vilket de inte gjorde under senaste två debatterna).

Bill Clinton verkar inte ha varit på plats, däremot Melania Trump. Under galan samlades 6 miljoner dollar in till behövande barn.