Hillary tror detta ögonblick räddar kampanjen

Hillar Clintons kampanj tror att det här är ögonblicket som vänder hela kampanjen. Slutorden under den senaste debatten i Texas mellan henne och Obama har fått en hel del gratis press. Det är hon i extra stort behov av just nu efter rapporter om pengaproblem.

[tags]usa,usa-valet, hillary clinton[/tags]

 • conny_hammarstrom

  Den anda som har chans mot Mccain ar Hillary>hon kan vara tuff nar det behovs och har erfarenhet.Obama pratar om ”Change”,men faktum ar att Hillary ar den som star for ändringar,med sjukvarden,hon har stake for att sta emot trycket fran alla hall.
  Han ar en riktig politisk rav,han svarar aldrig direkt pa fragor.

 • Tim

  Att Hillary skulle vara den ända som som har en chans mot McCain framstår ju i nuläget som absurt.
  Alla opinionsundersökningar som gjorts visar ju tydligt att den av demokraterna som står sig starkast mot McCain är Obama, vilket jag inte betvivlar med det momentum han har i nuläget. Dessutom har jag svårt att se hur Hillary ska kunna locka tveksamma väljare/liberala republikaner. Det är allmänt känt att senator Clinton inte är lika stark som Obama i dessa grupper, och bland republikaner är hon närmast hatad.
  Efter hennes på många sätt svinaktiga kampanj mot Barack Obama tror jag dessutom att de väljargrupper som är starka sympatisörer av honom (unga, svarta, mittenväljare) kommer vara svåra att mobilisera för Hillarys del vid ett eventuellt presidentval mot McCain.

  Summa summarum: Obama är med all sannolikhet en starkare kandidat än Hillary i en kamp med McCain.