Inför republikanernas novemberdebatt

Ikväll den 10 november är det dags för republikanernas fjärde debatt. Efter en svag insats i förra debatten och allt svagare opinionssiffror är nu Jeb Bush mer pressad än någonsin att göra en stark insats. Sist gick han till misslyckad attack på Rubio. Har han en smartare attack på en konkurrent i bakfickan den här gången? Moderatorerna från CNBC kritiserades också hårt senast. Kan Fox Business moderatorer styra upp tillställningen?

Kl 9 på kvällen lokal tid i Milwaukee, Wisconsin hålls den stora debatten. Denna gång är det bara åtta kandidater som får delta.

Ben Carson väntas hamna i fokus efter några frisseringar av den egna biografin som skapat rubriker senaste veckan, samtidigt som han gått upp i ledning i opinionen.

Cruz har kritiserat Rubio senaste dagarna för att vara för moderat, vilket kan bli intressant att se hur båda kandidaterna hanterar.

I den mindre debatten med fyra kandidater kämpar främst Chris Christie om strålkastarljuset. Många har spått länge nu att han kommer växa i opinionen och ha en chans att överraska i New Hampshire. Tiden börjar dock bli knapp. Kan ett genombrott komma i kväll?

Fox Business sänder debatten gratis online och förhoppningsvis gäller det även oss på andra sidan Atlanten.