Johnson om Trump

  Gary Johnson, fd guvernör New Mexico. Vann nomineringen på Libertarian Partys konvent.
tick Gary Johnson, fd guvernör New Mexico. Vann nomineringen på Libertarian Partys konvent.

I think Trump is toast! (Intervju med Neil Cavuto på Fox News 25/10 2016)

Gary Johnson har möjlighet att göra Libertarian Party till den mest framgångsrika ”tredje parti” på väldigt länge. Just nu ser det ut som han kommer nå över 5 %. Det är en extra viktig gräns eftersom Libertarian Party isåfall får bidrag inför nästa presidentval från federala valmyndigheter.

Framgångarna hade ändå kunnat bli ännu större för Johnson om han fått vara med i debatterna. Och inte snubblat vid några tillfällen. Han visste t ex inte vad Aleppo är och kunde inte nämna en enda annan nations ledare.

  • Johnny Andersson

    Det är inget som tyder på att Trump är ”Toast”, tvärtom så går Trump allt bättre. MSM ger ut fejkade valundersökningar där Clinton leder med 5-10% enheter. Oberoende valundersökningar visar att det är helt jämt. Fakta på marken, dvs besökare på valmöten, skyltar på gräsmattan, dekaler på bilar och försäljning av valtillbehör visar ett stort övertag för Trump. Över 70% av amerikanerna vill ha förändring och då är det Trump som gäller.

    Trump har pekat ut det helt korrupta etablissemanget, korrupta politiken, korrupta medier och korrupta Wall Street. Trump är vår tids Andrew Jackson (”I killed the bank”) och han kommer att vinna valet. Slut på överstatlig globalism och marxism, samt början på demokratisk nationalism.