Obamas rasism-tal

En utskrift av Obamas tal i Philadelphia kan läsas här och du kan se hela talet här:

Publicerat av

Joakim

Joakim Nilsson är frilansjournalist och forskar om USA:s politiska valkampanjer. Han driver den oberoende skrivarverkstaden Policy of Truth Productions.

  • Torgny Jansson

    Tyvärr har jag inte hört talet själv på video. Men på bloggen på Obamas hemsida har idag tonen skiftat från de senaste veckornas ilska över vad Clinton säger till en entusiasm över detta tal.

  • Kallisti

    Fan.. Okej då, Obama for president.. Tåget har gått för Clinton och det bästa hon kan göra en deal med Obama om någon post i hans cabinet (tror inte VP-posten går för henne).

    Det känns verkligen som att det finns en växelverkan mellan West Wing och Obama. Han verkar tagit fasta på uppdraget att ”raise the level of debate in this country” från serien och därefter tog ju uppenbarligen serien intryck av honom inför slut-säsongen. Aaron Sorkin som talskrivare, kanske?

    Hade dock varit kul om Obama hade varit snäppet mer övertygande i formatet debatt också. Nu kommer diskussioner debatterna med McCain inte att vara samma som en demokratisk debatt. Och McCain är ingen riktig Vinnick från West Wing heller..