• Varför finns endast 3 av kandidaterna högst uppe på sidan? borde det inte rimligtvis vara alla som fortfarande ställer upp där? Obama,Hillary och gravel på demokraternas sida. Huckabee, Mccain och Paul på republikanernas? Sen har ju faktiskt inte Romney dragit sig tillbaka utan endast tagit en paus.

 • Peo

  Hej Christopher. Om du tittar lite till vänster om fotona på Obama, Clinton och McCain får du svaret på din fråga. Det är formulerat som en fråga.

  Varken Huckabee, Romney, Paul eller Gravel kommer bli USA:s nästa president.

  Ett alternativt svar på din fråga är att jag inte riktigt haft tid att göra om grafiken varje gång en kandidat hoppat av. Alla kandidater finns dock presenterade här:
  http://www.usaval.se/presidentkandidaterna/

 • Paulus

  Ja det här var pinsamt med. Jag föredrar republikanerna men skulle jag stödja någon av demokraterna så skulle det vara Clinton och inte bara för att det är större chans att Mccain vinner över henne:)

  Hon har åtminstone lite mer ideer och försökt genomföra en del. Obama ser jag fortfarande som en som pratar mycket och gärna men inte har något speciellt innehåll. ”Im going to change washington”. Jaha hur då?

  Känns lite otäckt att en sådan kandidat kan få så mycket folk med sig enbart pga att han kan tala vackert och medryckande.

  Han påminner om ”rumäniern” en figur i bokserien ”left behind”.

 • Fast inget är ju klart förens på konventet. Det är ju inte precis som att det är en självklarhet att det blir den som nomineras av flest delstater som vinner.

  Gravel kan jag dock förstå eftersom han inte har en enda delagat. Men rimligtvis borde ju alla som fortfarande ställer upp finnas med, eftersom de fortfarande faktiskt vinna.

 • Peo

  Riktigt så som du verkar ha fått för dig funkar det inte i praktiken.

  Rudy Giuliani har större chans att bli presidentkandidat än Mike Huckabee enligt intrade. Dra dina egna slutsatser av det.

  Skulle någon divine intervention inträffa lägger jag givetvis in den kandidaten. Just nu finns ingen som helst anledning att tro att någon annan än dessa tre blir president.