• AndersÖ

  På något vis tycker jag detta bleknar i jämförelse med att flertalet andra presidentkandidater av religiös övertygelse säger sig inte ”tro” på evolutionsteorin. Vissa galenskaper kan man skratta åt, andra är det desto svårare att skratta åt.

 • andreas adersjö

  Känns jäkligt löjligt det här. Media anspelar något som de andra kandidaterna givetvis hänger med på, försämrar ju chanserna för en annan kandidat.

  Visst Kucinich kunde ju gett ett bättre svar (rätt korkat svar faktiskt) men egentligen vad är det som är så konstigt med att påstå sig ha ett sett UFO? Ett UFO innebär ju inte med automatik aliens, utomjordningar och blaha som alla direkt tänker på.

  ”jag tror inte på att aliens besöker vår planet. Jag såg nåt som jag inte kunde identifiera, det flög = ett UFO. Det innebär inte att jag påstår mig ha sett en rymdfarkost som innehållerutomjordingar PUNKT SLUT”

  Nästan som att det är rätt åt killen att folk skrattar åt honom, nästan.

 • Usaval.se

  Det skulle vara intressant att se en debatt utan de kandidater som faktiskt inte har tillräckligt många anhängare eller pengar för att kunna delta seriöst. Då tänker jag givetvis på Kucinich, Biden och Gravel. Men en debatt utan dessa skulle definitivt bli tråkigare.

  Den här gången fick Gravel stanna hemma. Kucinich och Biden täckte upp på underhållningsfronten med råge. Biden bidrog med en flitigt citerad oneliner om att Giulianis meningar bara innehåller tre saker, ”a noun, a verb and 9/11”.

 • josef

  Jag hade röstat på på han som faktist vågade talade sanning och vågade stå på sig. Patetiskt att de gör sig förlöjligad över någon annans trosuppfattning eller erfarenheter. Detta är inte respektfullt bemötande eller proferssionelt journalistik.
  Hoppas dagen snart kommer då de som hånade andra, får sig en tankeställare. Vem vet…snart kan det hända.