Richardson stödjer Obama

Det går inte att tolka det Richardson säger på något annat sätt än att han efter den 4 mars kommer att stöjda Obama.

I vilket fall som helst kommer inte hans stöd ha någon avgörande inverkan. Officiella stöd från politiker har haft begränsad inverkan på valresultaten i år. Inför valet i Texas hade hans stöd eventuellt kunnat påverka en del latinoväljare. Det ska bli intressant att se vilka fler som officiellt meddelar sitt stöd efter valen i Texas och Ohio.

[tags]usa, usa-valet, barack obama, hillary clinton[/tags]

  • Mattias

    Tycker det viktigaste i hand budskap var att Demokraterna måste få fram EN kandidat så snart som möjligt som alla kan stå bakom. Och att alla ska kunna koncentrera sig på att attackera McCain så mycket som möjligt i stället för att attackera den andre demokraten. De har attackerat McCain en del, men det skulle bli mycket bättre i fall alla skulle kunna rikta hela sin uppmärksamhet mot det.

    Från McCain:s håll tycker jag däremot att det har varit tyst den senaste tiden, utom attacken mot Obama:s plan att dra sig tillbaka från Irak. Har det varit så, eller är det jag som inte har fått rätt information (jag följer svensk media (dn.se och svd.se) och svenska bloggar (amerikanskpolitik.se och så den här: usaval.se) ?