Romney har glömt bort att berätta om sig själv

Obama fick möjlighet att definiera Romney i somras med negativa attacker. Romney hade då inte tillräckligt mycket kampanjpengar att slå tillbaka. Detta berodde på regler som förbjuder kandidater som ännu inte är utsedda av konventet att använda pengar avsedda för denna del av kampanjen. När man ger bidrag innan konventet finns en övre gräns för hur mycket man får ge, överstigande belopp får endast användas om kandidaten utses på konventet.

Vad detta lett till är att Romney aldrig riktigt nått ut med en presentation av sig själv. Det har skrivits mycket om att man på konventet gjorde ett misstag när man valde att låta Clint Eastwood tala med en stol istället för att visa en välproducerad 10 minuters dokumentär om Romney som person. Få har därför sett videon. Nu visar det sig att inte ens Romney sett den förrän igår. Har du sett den?

Det är fortfarande oväntat svårt för Romney att hålla jämna steg med Obama i annonskrigen i delstaterna. Anledningen till detta är att en stor del av pengarna han samlat in har varit öronmärkta för partiorganisationen RNC skriver New York Times.