Semester

Alla verkar ta ledigt så här i samband med påsk. Obama ska enligt rykten åka till Virgin Islands i några dagar. Clinton tar också lite välbehövlig semester i hemmet inför bataljen den 22:a april i Pennsylvania. McCain har ju varit på lång resa i Mellanöstern och Europa. Han behöver säkert också ta det lugnt ett tag.

Själv har jag tagit intryck av initierats antydan om att jag borde ta lite semester över påsk. På måndag flyger jag iväg till Spanien. :)

USAval.se kommer lägga in lite nyheter och inlägg här under tiden jag är borta ändå. Bland annat kommer en lång artikel om bloggare som stödjer demokraterna upp inom något dygn. Det pågår nämligen en bitter fajt mellan några kända Clinton- och Obamabloggare som jag tyckte det var värt att uppmärksamma.

(Kommentarer som besökare skriver den närmaste tiden kommer ta lite extra tid att godkänna med anledning av detta. Ber om ursäkt på förhand.)

 • Paulus

  Ja du förtjänar lite semester:) Trevlig påsk.

  När skall Mccain utse sin vice presidentkandidat?

  Borde inte Mitt Romney eller Mike Huckabee vara två troliga kandidater? Jag tycker båda är bra val. Men om man skall se strategiskt för partiet så är kanske Romney lite för gammal? Om han ska sitta som vice presidentkandidat i åtta år och sen försöka bli president igen…Men så långt ska man kanske inte tänka. Det viktgaste är ju att överhuvdtaget lyckas vinna över demokraternas presidentkandidat ( något som minst sagt kommer bli tufft). Mitt Romneys ekonomiska resurser kanske kan vara till en stor hjälp där i alla fall. Samt hans erkända konservativa ställningstaganden. Möjligtvis att Mike Huckabee ses som ett bättre alternativ för de evangeliska väljarna.

  Men en kvinnlig vice presidentkandidat skulle kanske kunna motverka en del av ”underdog” effekten som framförallt Obama skulle kunna spela på? Samt visa en kvinnlig motvikt mot Clinton. Condeleca Rice kanske skulle kunna vara ett alternativ? Minus sidan skulle väl vara att hon förknippas för starkt med Bush. Finns det ingen annan framstående kvinnlig republikansk politiker?

  Ett annat alternativ vore att försöka få med sig någon populär framstående konservativ journalist. Bill Oreilly, Sean Hannity, Rush Limbauge eller Laura Ingraham.

  Fast Bill Oreilly tror jag inte själv är ett alternativ för Mccain pga deras skilda uppfattningar om hur man ska hantera illegala flyktingar.

  Sean Hannity: Han har varit väldigt kritisk mot Mccain, men tror han skulle bli en väldigt stor tillgång till kampanjen.

  Rush Limbauge: Extremt populär men ses kanske som lite för extrem, för de oberoende väljarna.

  Laura Ingham: Tror inte själv på det alternativet, men hon vore rolig att se i olika debatter med:) Skulle vara bra mot ”snusket”.

  Själv tror jag dock att det bästa vore att ha med sig Mike Huckabee eller Mitt Romney som vide presidentkandidat. Även om det vore roligt med en kvinnlig politiker eller någon överraskning, dock tvivlar jag starkt på det.