3 viktigaste frågorna vi kommer få svar på i nattens val i New Hampshire

1. Hur mycket stryk åker Romney på efter Bain-attackerna?
Konkurrenterna har gått hårt åt Romney för första gången under hela kampanjen. Främst gäller det Romneys tid på Bain Capital och en olycklig kommentar om att han gillar att avskeda människor. Blir segermarginalen mindre än väntat kommer attackerna på honom intensifieras inför South Carolina.

2. Kan Huntsman överraska?
Jon Huntsman har satsat allt på New Hampshire. Opinionsundersökningarna har visat en positiv trend för honom senaste dygnen. Kan han ta en andraplats före Ron Paul är det starkt. Men blir det en svag tredjeplats långt efter Romney kan man undra varför han ska fortsätta kampanjen. Då lär inte Sr. ge honom mer stålar.

3. Newt eller Santorum?
Vem vinner den interna kampen om konservativa väljare? Det kan bli avgörande inför South Carolina när konservativa helst ska försöka pressa Romney med en huvudkandidat i ett sista försök att stoppa honom.

En mindre viktig men underhållande fråga är om Perry som hållt sig borta från New Hampshire kommer få stryk till och med av Roemer. Buddy Roemer har inte ens fått ställa upp i någon debatt men har i några opinionsmätningar fått högre siffror än Perry i New Hampshire.

Opinionsläget: