Se Michelle Obama i Stockholm på stor världsturné i april

Fd First Lady Michelle Obama kommer till Sverige i april. Likt en rockstjärna intar hon Ericsson Globe i Stockholm med en stor show. Den hålls onsdagen den 10 april och heter Becoming: An Intimate Conversation With Michelle Obama och baseras på hennes nya bok Min historia (Becoming).

Besökare till Mrs. Obamas föreställning i Ericsson Globe kommer få höra hennes ärliga reflektioner om de erfarenheter och händelser, både offentliga och privata, som har format henne – från hennes barndom i de södra delarna av Chicago till åren då hon balanserade mellan de krav som ställs på henne som mamma och som affärskvinna, till åren hon spenderade på den mest kända adressen i världen. Michelle Obama har blivit en av de mest ikoniska och mest övertygande kvinnorna i vår tid. Som USA:s First Lady – den första afroamerikan som tjänstgjort i den rollen – hjälpte hon till att skapa det mest välkomnande och inkluderande Vita Huset i historien, samtidigt som hon etablerade sig som en stark förespråkare för kvinnor och tjejer i USA och runt om i världen.

Biljettpriserna startar på 300 kr, med vip-biljetter för 3295 kr plus serviceavgift. Biljettsläpp den 14 december på LiveNation. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.