Biden testar negativt för covid-19

Joe Biden (77 år) har testat sig efter nyheten om att Trump har corona. Biden har inte covid-19, men det kan ibland ta någon dag innan det dyker upp positivt i ett test. Valdebatten skedde i tisdags.

Nu kommer Donald Trump att isolera sig under närmaste dagarna. Han har milda symptom uppger Vita Huset. Normalt innebär det två veckors isolering. Kommer han verkligen ställa upp på det om symptomen inte blir värre?

Det är lite mer än två veckor kvar till nästa debatt mot Biden. Trump vill säkert väldigt gärna närvara på den debatten, med tanke på att han ligger efter i opinionen. En debatt när han precis blivit frisk och ser kry och stark ut skulle vara en möjlighet till återkomst. I sista stund skulle hans kampanj få nytt liv.

74 år gammal är Trump i en högriskgrupp, men samtidigt klarar sig de flesta som blir sjuka i den åldern. Dessutom har han tillgång till förstklassig sjukvård dygnet runt.

Det är en massiv “October Suprise” att Trump har corona så klart och vad som kommer hända nu under presidetvalet är osäkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.