Game Day – några hålltider

Vallokal i Montgomery CountyDet är en stadig ström väljare som kommer till St Elizabeth Catholic School i Montgomery County, MD, för att lägga sina röster. Utanför vallokalen står skyltarna tätt – fram till den punkt där valförordningen säger att allt påverkansarbete ska upphöra. Strax innan den gränsen sitter Sherry Salomon och delar ut demokratiska valsedlar.

– Det ser ganska bra ut med folk, säger hon. Betydligt bättre än under primärvalen. Det är de lokala frågorna som drar, folk häromkring tycker det är viktigt vem som sitter i skolstyrelsen.

Förutom lokalvalen har den infekterade folkomröstningen om ambulansavgifter mobiliserat väljare till valurnorna. Samtidigt som de röstar i de lokala valen, kommer de allra flesta också att lägga sina röster på demokratiska kandidater till kongressen och i guvernörsvalet. Ett högt valdeltagande i säkert demokratiska Montgomery County är en viktig pusselbit i Martin O’Malleys försök att bli omvald som guvernör. “MoCo” till trots – valet handlar om hur mycket stryk demokraterna kommer att få och en viktig del i det är hur valdeltagandet ser ut.

Valarbetare utanför vallokalen

Hålltider för kvällen

Allt angivet i östkusttid.

  • 19.00 Sex delstater, däribland Kentucky, stänger vallokalerna
  • 19.30 Stänger West Virginia, Ohio och North Carolina.
  • 20.00 stänger ett stort antal delstater vallokalerna och sammanlagt har nu rösterna för drygt hälften av representanthusets platser avgivits.
  • 22.00 Stänger fyra stater, bland annat Nevada
  • 23.00 stänger hela västkusten samt Idaho.
  • 24.00 stänger Hawaii och Alaska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.