Låga förväntningar på Palin

En anledning till McCains sjunkande opinionssiffror den senaste veckan är förutom bankkrisen och valdebatten mellan McCain och Obama även Katie Courics intervjuer med Sarah Palin. I dessa intervjuer har Palin tex inte kunnat svara på vad hon läser för tidningar för att hålla sig informerad. Hon har gett ett gäng märkliga svar som komiker har gottat sig åt.

Joe Biden har också ett rykte om sig att säga hårresande saker (vilket han dock till största del lyckats undvika den senaste tiden), så valdebatten mellan dessa två kan bli underhållande.

Under torsdag kväll kl 21 lokal tid i USA möts Palin och Biden i den första och enda valdebatten för vicepresidentkandidaterna. En sak har McCains kampanj lyckats bra med inför den debatten – att sänka förväntningarna på henne till en så låg nivå som möjligt. Och det är alltid av stor betydelse när media sedan ska försöka ange vem som går stärkt ur debatten. Kommer folk att bli överraskade igen? Det ryktas om att Palin gjort bra ifrån sig i debatter tidigare och det är därmed upplagt för en möjlighet att överträffa förväntningarna och vända kampanjens negativa trend.

Saturday Night Live om Courics intervju med Palin:

[tags]usa, presidentvalet, barack obama, john mccain, katie couric, sarah palin, usa-valet[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.