Kan Kanye West vinna presidentvalet?

Som ingen lär ha missat har Kanye West hoppat in i presidentvalet 2020. Hur seriöst det är och vad syftet är lär framtiden få utlysa. Han stödde officiellt Donald Trump 2016. Det har lett till spekulationer om att han nu genom att ställa upp försöker dra väljare från Biden och därmed hjälpa Trump.

West har redan fått stöd av en annan megastjärna, nämligen Elon Musk. Innan helgen möttes de båda hemma hos Musk. Grimes tog fotot. Du anar henne i reflektionen i glaset bakom de två miljardärerna.

Joe Rogan nästa?

Frågan är hur han ska ta sig till valsedlarna, det är en komplicerad process som många mindre partier och oberoende kandidater misslyckats med. Vad jag förstår är det redan för sent för honom att komma med på valsedlar i många delstater.

Som vi lärt oss så kan allt hända i amerikansk politik och detta är väl ett bevis på det. Kanye har tidigare funderat på att ställa upp, men sedan ändrat sig till att ställa upp 2024. Vi får se om han ändrar sig igen när han inser att han inte kommer stå med på valsedlarna?

Foto: Jason Persse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.